Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Information från Doktorandgruppen

Doktoranderna på Institutionen för Historiska studier är sammanknutna i en grupp, Doktorandgruppen, DG. Denna grupp är ett forum för information, ett beslutsfattande organ och en social kanal i frågeställningar som berör doktoranderna i alla tre ämnen; Antiken, Arkeologi och Historia.

Som informationskanal underrättas doktorandkollegiet av våra egna medlemmar genom representanter i olika beredningsgrupper både på institutionell nivå som på fakultetsnivå. Härmed får alla deltagare i DG underrättelse om det senaste på institutionen för historiska studier såväl som på humanistiska fakulteten.

Doktorandgruppen, fattar beslut som rör situationen för de doktorander som är knutna till Historiska studier i Göteborg. Tanken är att DG skall arbeta för doktoranderna, att se till doktorandernas intressen och att våra intressen tillvaratas i beslutsgången.

Vi träffas flera gånger per termin både i mötesform och i mer informella, sociala sammanhang, där vi under vårterminen arrangerar en social tillställning i form av en större gemensam resa. Det läggs vikt vid det sociala, då vi anser att ökad trivsel ger bättre sammanhållning och bättre arbetsmiljö.

Daniel Zackrisson
Ordförande

Kontaktinformation

Doktorandgruppen , DG

Ordförande Daniel Zackrisson, Box 200, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Eklandagatan 86

Sidansvarig: Cecilia Köljing|Sidan uppdaterades: 2016-01-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?