Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning

All utbildning vid universitet och högskolor består av kurser, men det finns ändå två sätt att läsa på. Antingen så kombinerar man själv fristående kurser till en examen, eller så följer man ett program där de flesta kurserna är bestämda i förväg. Studierna kan i båda fallen leda fram till en generell examen. Majoriteten av de kurser som erbjuds vid Institutionen för historiska studier är fristående. Som student har du stor valfrihet att själv kombinera kurser.

Information till dig som blivit antagen

Registrering

Har du frågor om din registrering kan du kontakta administrationen.

GUL - Vår lärplattform

Du får grundläggande information om institutionens kurser via Öppna sidor i GUL. För att komma åt kursens hela innehåll krävs att du har blivit antagen och registrerad.

Studentportalen

Studentportalen når du bl.a. din studentmail, dina studieresultat och GUL. Sidan är personlig och nås endast med de inloggningsuppgifter som skickas ut i samband med antagning och registrering.

Om du har frågor om behörighet och inloggning skall du kontakta Studentsupport. För frågor om hur GUL används i din kurs skall du kontakta kursansvarig eller undervisande lärare.

Kårinformation

Kårobligatoriet är avskaffat sedan 1 juli 2010. Filosofiska Fakulteternas Studentkår (FFS) skickar inte längre ut några välkomstbrev. Information om medlemsskap i Göta studentkår finns på deras webbsida.

Sidansvarig: Cecilia Köljing|Sidan uppdaterades: 2018-01-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://historiskastudier.gu.se/utbildning/
Utskriftsdatum: 2018-05-21