Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Öppettider över jul och nyår

Under perioden v 52 - 3 har studentadministration och studievägledning stängt och institutionen har låg bemanning. 

Därför kan svarstiden för ditt mejl vara längre än normalt. Under denna period kan dörrarna vara låsta och det krävs passerkort för att ta sig in. 

Flyttinformation
I december flyttar Institutionen för historiska studier in i nya Humanisten.

All undervisning HT2019 kommer fortsatt ske på Eklandagatan 86 till och med 19 januari. Från och med VT 2020 kommer vi vara i nya lokaler på Renströmsgatan 6.

All personal kommer flytta sina tjänsterum till nya humanisten under v 50-51. Kontakta din lärare om du behöver ta reda på var de sitter i nybygget.

Läs mer om flytten här: Flyttinformation

Ansökan och antagning
Du söker platser till våra kurser på www.antagning.se. Här kan du även se viktiga datum för antagningsbesked och dylikt.

Utskick till antagna studenter
I mitten av januari börjar Institutionen för historiska studier skicka ut sina välkomstbrev till antagna studenter med information om kursstart, kursansavarig, registrering etc.

På studentportalen hittar du viktig information om exempelvis schema, kursplan, litteraturlista samt information om e-tjänster.

https://studentportal.gu.se/

Andra frågor om ansökningar, urval och antagning?
Kontakta www.antagning.se, telefon: 0771-550 720 måndag till fredag kl. 9–16.

Sidansvarig: Katarina Tullia von Sydow|Sidan uppdaterades: 2019-12-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?