Till startsida
Webbkarta

Samverkan

Samverkan med omgivande samhälle är universitetens tredje uppgift, jämte forskning och utbildning. Samverkansuppgiften är mångfacetterad och handlar t ex om att informera om vetenskapliga upptäckter, publika seminarier, delta i debatten, genomföra uppdragsutbildning för företag och mycket mer.

Forskningssamverkan & nätverk

Critical Heritage Studies

The Bronze Age Group

Arachne

FokusRom

Västerhavets kulturarv

Emigranternas hus

SKOGH (Sveriges kvinno och genushistoriker)

Medeltidskommittén

The Swedish Cyprus Expedition's website (2013)

The Swedish Cyprus Expedition's website (2014) 

 

Lyssna på Alltinget. Radioprogrammet för dig som vill veta mer

Lyssna på Alltinget

Radioprogrammet för dig som vill veta mer

Bloggar

Historiska studiers blogg

Det här är en blogg som drivs gemensamt av forskare och lärare vid Institutionen för historiska studier i Göteborg. Här skriver antikvetare, arkeologer och historiker om sin forskning och aktuella frågor, rapporterar från konferenser, tipsar om nya publikationer och länkar till intressanta webbplatser.

Kenneth Nyberg

Kenneth Nyberg är docent i historia och universitetslektor i samma ämne vid Institutionen för historiska studier i Göteborg. Detta är hans personliga webbplats och forskarblogg.

Archaeological Haecceities

This is a blog created by a haecceity and archaeologist known as Johan Normark. He's a postdoctoral researcher at the Department of Historical Studies at University of Gothenburg.

Dokhist

Dokhist är en databas över godkända doktorsavhandlingar i ämnet historia som sedan 1890 lagts fram vid svenska universitet.

Sidansvarig: Anders Simonsen|Sidan uppdaterades: 2015-10-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?