Bloggar av lärare och forskare vid institutionen

• Arkeologi i Ytterby: en blogg om de arkeologiska undersökningar som Institutionen för Historiska studier vid Göteborgs universitet bedriver i Ytterby. Vi gräver en järnåldersboplats nedanför gravfältet Smällen (RAÄ 22:1). I fokus ligger flera spännande huslämningar, bland annat ett stort hus från folkvandringstid/vendeltid som kan ha varit en s k hallbyggnad. Med på undersökningarna finns studenter i arkeologi vid Göteborgs universitet.
  • Kenneth Nyberg: Tidens skiften
  • Eva Andersson: Modearkivet
  • Johan Normark's neorealistic blog: Archaeological Haecceities. Archaeology, the Maya, 2012, climate, travels, and more
  • Cultivated Wilderness Student Blog: Följ fyra arkeologistudenter vid institutionen på deras resa till regnskogen och Santarém i nordöstra Brasilien!

old mac
Sidansvarig: Cecilia Köljing|Sidan uppdaterades: 2014-09-29