Årsmagasinet Humanisten är här

Nyhet: 2017-03-23

Humanisten är ett årsmagasin för alla som är intresserade av verksamheten vid Humanistiska fakulteten. I dagarna skickas magasinet ut till bland andra anställda och alumner. Här är det rykande färska numret i digital version.

I årets Humanisten får du bland annat möta masterstudenten Lorna Bartram, vars engagemang som volontärarbetande arabisktalande tolk i arbetet med nyanlända flyktingar hösten 2015 ledde till att hon skapade en app för att underlätta kommunikationen – och till att hon anställdes i två projekt för att utveckla nya språkstöd för nyanlända. Du kan också läsa om medborgarforskning, lesbisk kärlek i litteraturen, en samtidsarkeologisk utgrävning och hatbrott bland mycket annat.

Bläddringsbar pdf-version av magasinet

Artikeln publicerades först på: hum.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2012-12-04